måndag 15 november 2010

20101112 - Legian

Anders mätt o go efter två skivor vitt bröd

Vaknade lite smått bakis vid 8-tiden men efter en dusch kände jag mig mycket bättre. Möttes upp för frukost vid poolen kl 9.30. Man kunde välja europeisk eller balinesisk. Jag körde på bali-alternativet som var "Black-rice-pudding". Smakde lite som risgrynsgröt med banan och kokos på, mycket bättre än ägg och toast.


Anders och Lisa på lunchrestaurangen med världens högsta bord.


Efter frukost tog vi en promenad ner till stranden. Ungefär var 10 meter var det nån som undrade om vi ville ha "transport". Roligast var antingen killen på stranden som frågade om vi ville göra en tattoo. "Ja men självklart, när du frågar så känner vi för att avbryta vårt spankulerande i strandkanten på det 28-gradiga vattnet och låta dig tatuera en tramp-stamp i svanken på oss." Eller killen som först frågade om vi ville sitta i hans solstolar, sen om vi ville ta surflektioner och sist om nån av oss 4 solglasögonbärande kunde tänka sig att köpa just ett par solglasögon ur en väska som han plötsligt trollat fram. Längre söderut svängde vi in mot staden igen och gick huvudgatan norrut. Anders köpte sig ett par shorts och en t-shirt på Rip Curl och Jenny och Lisa var sin sarong. När vi nästan var tillbaka hemma kände vi oss rätt matta i värmen och även lite hungriga så vi gled in på en restaurang och slog oss ner.
Tar det lugnt vid poolen

Artbestämning tack!

Längs denna lilla gång bor vi.





Min och Lisas veranda ligger där bakom växterna

På eftermiddagen hängde vi vid poolen. Hotellområdet är verkligen trevligt uppbyggt med massor av växtlighet, dammar med fiskar, statyer och små gångar mellan bungalow-byggnaderna. Något som inte kändes lika trevligt var en liten apa i en bur här på området. På kvällen tog vi en lov ner på gatan och käkade Mie Goreng (stekta nudlar med kyckling, räkor, fläsk och grönsaker). Åt goda friterade bananer och annanas till efterrätt. Sen två burköl i nyinförskaffade flaskölkylare. Av 6 ölkylare funkade 2 på burkar... Alla var ganska trötta av allt slappande vid poolen så vi gick och lade oss vid 21-tiden.

1 kommentar:

  1. Låter jobbigt att slappa vid poolen...förstår att ni blev trötta.

    SvaraRadera